Winkelwagen  (0)

Nog geen producten toegevoegd

THE BROTHERS

JuiceBrothers is in 2015 opgericht door 3 vrienden die dezelfde gedachte deelden; Hoe maken we sap in z’n meest pure vorm, wat ook nog lekker is? Het antwoord lag in de States, waar de cold pressed methode al veelvuldig werd uitgevoerd. Na het importeren van een cold press machine en het inschakelen van een chef voor het maken van de juiste receptuur, werd de eerste JuiceBrothers-store op de van Woustraat een feit. Nu telt het bedrijf acht vestigingen in Nederland, twee filialen in New York en één in Memphis.

THE METHOD

Wij maken dagelijks verse juices van biologische en verse producten. Door het gebruik van de cold press machine blijven essentiële vitaminen, mineralen en enzymen maximaal behouden. Twee platen bewegen langzaam naar elkaar toe, zodat het versproduct letterlijk geperst wordt. Het sap wat hieruit voortkomt is de puurste in zijn vorm. Door onze sappen snel te mixen en bottelen, kunnen we er voor zorgen dat ze al hun waardevolle voedingsstoffen behouden. En voila, het JuiceBrothers sapje is geboren.

THE GAIN

Al ons eten is altijd vrij van additieven, chemische herbiciden en pesticiden, omdat we deze niet in ons lichaam willen (en jij ook niet). Daarom houden wij onze ingrediënten puur en voegen geen geraffineerde suikers en ongezonde vetten toe. Omdat wij zo veel vitaminen en mineralen voor je bottelen, kan je ons guilt free consumeren en is er ook ruimte voor een cheat day! (Het moet wel leuk blijven).

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.