Waarom sap?

Omdat het een hele opgave is om grote hoeveelheden groente en fruit te eten. Daarom is het drinken van onze sappen een uitstekende manier om alle voedingsstoffen binnen te krijgen die je nodig hebt. Omdat onze juices koudgeperst zijn en dus zonder vezels, worden de nutriënten optimaal en makkelijk opgenomen door je lichaam.

Waarom is JuiceBrothers de beste?

We gebruiken uitsluitend de beste ingrediënten van de beste kwaliteit voor de beste recepten zodat we je de beste producten kunnen aanbieden. We passen de cold-pressed methode toe om het sap uit biologische groente en fruit te halen, hierbij blijft al het goede intact. Evenmin verhitten we vrijwel alle andere producten die wij verkopen, om dezelfde reden: zo blijft al het goede intact. Bij ons kun je genieten en ontspannen, en hebben we antwoord op al je vragen. Onze crew heeft kennis over onze producten en de positieve effecten op je gezondheid. Welcome to the good life.

Hoe lang zijn de juices houdbaar?

Diepgevroren sapjes kun je +/- 3 maanden bewaren in de vriezer bij minimaal -18°C. De flesjes zijn na ontdooiing maximaal 4 dagen houdbaar (gekoeld op max. 7°C, maar we adviseren 3 – 4°C). We raden je aan om de juices gelijk op te drinken na het ontdooien om de voedingsstoffen optimaal te behouden.

Waarom is jullie sap gebotteld?

Omdat we willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van een gezonde levensstijl en goede voeding, produceren we sappen in grotere hoeveelheden. Om koudgeperste sappen te produceren heb je een grote pers nodig die vele liters sap per ingrediënt maakt. Deze ingrediënten worden vervolgens gemixt volgens onze zorgvuldig samengestelde recepten; een manier van werken die accuraat is en een goede kwaliteit garandeert, maar ook veel ruimte inneemt. Daarom hebben we gekozen voor een aparte productieruimte met een speciaal voor Juicebrothers ontworpen keuken. Doordat we dagelijks sappen kunnen maken in onze productieruimte, kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten het meest verse sap hebben!

Waarom ziet mijn sap er anders uit dan de laatste keer dat ik hem kocht?

Al onze sappen hebben natuurlijke ingrediënten en worden met de hand gemaakt. Moeder natuur produceert niet altijd exact dezelfde kleuren en smaken waardoor er soms wat verschil ontstaat. We gebruiken uiteraard geen bindmiddelen, vulstoffen of andere chemicaliën dus goed schudden voor gebruik!